Oferă nunții tale o tematică proprie

Oferă nunții tale o tematică proprie

Cu siguranță, nunta este un eveniment greu de uitat. Amintirea acestei zile rămâne să lumineze pe vecie parcursul celor doi îndrăgostiți deveniți, acum, soț și soție.
Încărcătura valorica a acestui eveniment, pentru tinerii însurăței și nu numai, solicită o abordare creativă și personalizată la organizarea petrecerii. Magica zi trebuie să reflecte toată iubirea, fericirea și împlinirea tinerilor, dar și caracterul și unicitatea relației celor doi. Chiar și cele mai mici detalii au capacitatea să ne vorbească, să ne prezinte o fărâmă din povestea de iubire trăită de protagoniști. Astfel, nici nu e de mirare că aceștia acordă o importanță majoră până și celor mai mici elemente din cadrul acestei zile.
Decorul, verighetele, muzica, locația, florile și nu în ultimul rând vestimentația mirilor – sunt o mulțime de decizii care trebuiesc făcute. Sunt milioane de posibilități în organizarea unei nunți, iar stabilirea unei concept general al evenimentului îți va simplifica cu mult viața!
Să fie nunta una tradițională sau una modernă? Să optați pentru o variantă pompoasă, plină de rafinament și eleganță sau poate o ceremonie mai simplistă? Nu vă puteți decide ce stil să abordați în vestimentație și decor? Ce rochie de mirasă să cumpărați, să alegeți o variantă albă, cu forma de prințesă, sau poate una în stilul anilor 50-60 pe o gamă de culori ivory? Toate aceste decizii devin simple din momentul în care ați stabilit un punct de reper – tematica.
O tematică potrivită va da întregii petreceri o stare de spirit aparte. Spre exemplu, o nuntă în stilul balului mascat vă v-a teleporta, la propriu, în feeria frumosului oraș italian, Veneția. Sau de ce să nu alegeți o nuntă în stil tradițional românesc, dacă dragostea de autentic și frumos va unit destinele?
De asemenea, în funcție de timpul de afară ați putea să vă axați și pe tema anotimpurilor în definirea design-ului nunții. Cromatica unei asemenea zile este cea care dictează atmosfera.
Dacă aveți ambii aceeași pasiune introduceți acest element în conceptul nunții voastre. Spre exemplu, iubitorii de lectură pot completa decorul cu cărți și pot opta pentru o nuntă boemă, în stilul marilor scriitori. În acest mod veți obține o petrecere unică, reprezentativă pentru felul vostru de a fi.
De asemenea, puteți alege stilul medieval, vintange, retro sau modern. Ați avea nevoie de ceva mai mult curaj pentru a alege stilul funky!
Sau de ce să nu aveți o nuntă în stil Hollywood: cine nu și-a dorit măcar o dată să se simtă ca un star de cinema?
În acest domeniu vă recomandăm să nu neglijați sfaturile și ajutorul specialiștilor. Cu toate că dorim să impresionăm pe toată lumea, alegem de multe ori să facem totul singuri. Greșit, o ceremonie la nivel necesită pregătiri intensive și specialiști pe măsură.