Lucruri  pe care trebuie sa le știi înainte de a alege restaurantul pentru nunta

Lucruri  pe care trebuie sa le știi înainte de a alege restaurantul pentru nunta

 

Cadrul in care organizezi cel mai important eveniment al vietii tale este extrem de important. Marimea spatiului, modul in care este amenajat, acustica, luminozitatea, confortul termic, confortul fonic, locurile de parcare, proximitatea, absolut toate sunt detalii care conteaza. De multe ori avem tendinta de a insista pe anumite elemente mai putin importante si de a neglija elementele cu adevarat importante.

Iata, asadar, catea lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a alege resturantul de nunta:

 

Trebuie sa alegi resturantul cu multa vreme inainte

 

Exista cupluri spontane, care se gandesc sa se casatoreasca cu doar cateva luni sau saptamani inainte de eveniment. Nu este rau in a fi spontan, insa s-ar putea sa nu fie tocmai practic si a nu iti ofere flexibilitatea de care ai nevoie. Exista o multime de cupluri care isi aleg restaurantul pentru nunta cu mai mult de 1 an inainte de eveniment, asadar, mai bine sa fii prevazator. Daca ai un restaurant preferat pe care doresti sa il inchiriezi este bine sa intrebi cu mult timp inainte si sa stabilesti o data exacta pentru eveniment.

Chiar daca stii ce vrei, nu inseamna ca nu trebuie sa te informezi despre mai multe restaurante. Compara servicii, compara preturi si descopera varianta cea mai corecta pentru tine.

 

Trebuie sa tii cont de numarul de invitati si de dimensiunea restaurantului

 

Este un element extrem de important, care poate sa decida reusita intregului eveniment. Dimensiunea restaurantului nu trebuie sa fie nici foarte mare, nici foarte mica iar acest lucru poate sa fie decis de numarul de invitati. O sala mult prea mare ii poate face pe oameni sa se simta stingher in timp ce o sala mult prea mica nu ofera flexibilitate atunci cand vine vorba despre miscare, dans, etc. Cel mai bine este sa alegi o sala cu spatiu deschis, fara separeuri, care sa fie destinata numarului de invitati la care te-ai gandit. Evident, pentru asta ai nevoie de o lista cu invitati si trebuie sa te gandesti la faptul ca nu vor aparea chiar toti cei pe care urmeaza a ii inviti.

 

Trebuie sa semnezi un contract

 

Exista multe cupluri care se multumesc cu o promisiune verbala. Daca nu iti doresti surprize neplacute, este bine sa semnezi un contract cu proprietarii restaurantului. De regula, la semnarea contractului vei fi nevoit sa platesti un avans, insa nu este unul extrem de mare si este o investitie inteligenta.

 

Trebuie sa te gandesti la fiecare detaliu ce tine de restaurant

 

Sunt extrem de multe lucruri care tin de restaurantul pe care il alegi. De la calitatea meniului pana la tinuta chelnerilor si serviciile adiacente, precum camera nuptiala, toate sunt elemente care conteaza extrem de mult si care pot decide reusita evenimentului tau. Este bine, asadar, sa iti faci o lista cu cele mai marunte lucruri care ar putea sa aiba un impact negativ asupra nuntii si sa incerci sa perfectionezi fiecare detaliu.