Greșeli ce merită a fi evitate de orice mireasă

Greșeli ce merită a fi evitate de orice mireasă

În agitația pregătirilor pentru nuntă ești predispusă să greșești. Totuși, se merită să eviți unele lucruri pentru a te asigura că vei avea parte de un eveniment remarcabil.

Prima greșeală, dar și cea mai des întâlnită vizează bugetul, mai exact, irosirea acestuia pe rochia de mireasă. Știm cu toții cât de important este acest obiect vestimentar pentru marea zi, dar o nuntă reușită mai are nevoie și de restaurant, flori, muzică și multe altele.

Pentru o tânără este absolut vital să-și procure cea mai frumoasă rochie de mireasă pentru magica zi, adesea, neglijând celelalte părți componente ale ținutei – lenjeria, accesoriile, pantofii și voalul – care îi pot transforma look-ul frumos într-unul spectaculos. Astfel, te sfătuim să rămâi atentă la detalii!

Ai o mulțime de opțiuni când e vorba de rochie. Poți găsi la prețuri rezonabile modele unice care să te avantajeze. De asemenea, ia întodeauna în calcul faptul că ai putea avea nevoie pe parcurs de anumite modificări, care implică costuri adiționale.

Un alt aspect la fel de periculos pentru nunta ta este și lăsatul pe ultima clipă a programării la salon. Un specialist bun are mereu un orar încărcat, fiind destul de solicitat. Din acest motiv e absolut indicat și ok să-ți stabilești programarea măcar cu o lună înainte de ziua nunții. De asemenea, întodeauna, mireasa va avea prioritate în fața domnișoarelor de onoare la salon. Motivul e simplu: machiajul și coafura miresei sunt cele mai elaborate și solicită petrecerea mai multor ore pentru obținerea unui rezultat fenomenal. Domnișoarele de onoare pot avea și coafuri mai lejere.

Dacă dorești să te simți bine într-o seară atât de importantă nu uita să alegi o pereche de pantofi frumoși, dar comozi. O să petreci ore în șir în picioare, iar o pereche de pantofi prea strânși, ori prea înalți îți vor aduce neplăceri semnificative. E păcat să suferi din cauza lor într-o asemenea zi.

De ce să nu alegi o pereche de pantofi cu tocul jos, comozi și stilați? Balarinii sunt, la fel, o alegere destul de inspirată pentru ca imaginea ta de mireasă încântătoare să fie completă.

Și da, un ultim sfat, nu folosi prea mult rimel. Fiind un eveniment cu o mare încărcătură emoțională, se vor ivi multe momente în care vei lăcrima sau pur și simplu, din cauza stresului, te vei freca la ochi, iar culoarea neagră de pe gene îți va invada fața. O soluție în acest sens ar fi genele false. Nu uita să-ți faci o programare la salon cu 3-4 zile înainte de petrecere.