Formatia „Sol Family Band” sustine show-uri muzicale la diverse evenimente private(nunti, botezuri, aniversari, receptii. Cu un repertoriu variat (muzica populara, de petrecere, muzica usoara internationala) face ca succesul petrecerii sa fie garantat in totalitate.

Calitatea muzicii este data de valoarea membrilor formatiei dar si de sonorizarea performanta folosita in cadrul evenimentelor. Pentru ca ringul de dans sa fi atractia principala a evenimentului, folosim cele mai importante echipamente de scena:

Sonorizare profesionala cuprinzand system audio L-acoustics si Nexo(topuri  si sub woofere)mixer digital  Behringer x32,system lumini (moving head,laser),cortina  de lumini fundal si masina fum usor.

Ne bucuram sa va facem sa va simtiti speciali in cadrul evenimentului dumneavoastra, fie ea nunta, fie el botez, fie petrecerea burlacilor sau a burlacitelor, logodna mult visata, aniversarea dumneavoastra sau a unui apropiat precum si orice alt eveniment deosebit din viata. Programul nostru incepe cu muzica café concert, si se termina cu muzica lautareasca veche, care insa se intercaleaza cu muzica populara din toate zonele tarii, muzica internationala usoara, veche si de actualitate… tiganeasca etc. care cu siguranta va satisface toate preferintele dumneavoastra, garantand reusita petrecerii!

Telefon:

0723592737 / 0748436752

Facebook:

www.facebook.com/SoLFamilyBand