Cum să alegeți melodia pentru dansul mirilor?

Cum să alegeți melodia pentru dansul mirilor?

 

Dansul mirilor poate face deliciul serii, reprezentând unul dintre cele mai frumoase momente ale unei nunți. Melodia pe care o alegeți pentru dans este foarte importantă, pentru că ea va stârni emoții în sufletele voastre întreaga viață. De asemenea, melodia trebuie să vă reprezinte, să vă definească pe voi ca un întreg.

În primul rând, atunci când alegeți melodia trebuie să vă gândiți dacă preferați ca ea să fie interpretată live de formația muzicală sau solistul pe care îl veți avea la eveniment, sau dacă doriți să aveți melodia originală ca fundal pentru dansul vostru.

După cum spuneam, cântecul ales pentru dansul mirilor trebuie să vă reprezinte. Puteți alege melodia voastră preferată, melodia pe care ați dansat prima dată sau cea pe care v-ați cunoscut (după caz).

Dacă nu aveți o melodie preferată, puteți ruga formația muzicală  care va întreține atmosfera să vă recomande ceva potrivit. Totodată, puteți căuta chiar voi playlist-uri cu melodii pentru dansul mirilor, pe care să le ascultați împreună, după care să o alegeți pe cea care vă reprezintă cel mai mult. Ascultați cu atenție versurile pieselor selectate și alegeți-o pe cea care descrie relația voastră.

Atunci când vă alegeți melodia, trebuie să țineți cont dacă vreți să faceți o coregrafie pentru dans. În acest caz, melodia trebuie să fie potrivită pentru coregrafie, iar dacă veți apela la un instructor de dans, îl puteți ruga chiar pe el să vă recomande un cântec. De asemenea, pentru o coregrafie puteți opta chiar pentru un colaj din mai multe melodii, asta în cazul în care aveți mai multe cântece favorite și nu vă puteți decide pe care să îl alegeți.

În funcție de personalitățile voastre și de voi ca și cuplu, puteți alege fie un vals vienez clasic care este perfect pentru cuplurile romantice sau puteți alege o melodie sau un colaj plin de energie care să dea startul petrecerii.

Vezi o selecție de 10 melodii potrivite pentru dansul mirilor:

  1. I`ll Always Be Right There – Bryan Adams (Slow)
  2. Could I Have This Dance – Anne Murray (Vals)
  3. I Want To Know What Love Is – Foreigner (Slow)
  4. We`ve Only Just Begun – Carpenters (Slow)
  5. Wonderful Tonight – Eric Clapton (Rumba)
  6. Lady – Lionel Richie (Slow)
  7. I Swear – All 4 One (Rumba);
  8. Take My Breath Away – Berlin (Rumba)
  9. Power Of Love – Celine Dion (Slow)
  10. When A Man Loves A Woman – Michael Bolton (Slow)