Cum să ai o super atmosferă la nunta ta?

Cum să ai o super atmosferă la nunta ta?

 

Organizarea unei nunți implică foarte multă responsabilitate, stres, dar și emoții. Toate cuplurile își doresc ca nunta lor să fie specială, chiar de neuitat pentru invitați. De cele mai multe ori, pentru a-și impresiona nuntașii, mirii caută să includă momente speciale care să „rupă” monotonia nunților clasice. Nu este o idee rea, dar trebuie să știți când și cum să introduceți acele momente.

Iată câteva sfaturi pentru o super atmosferă la nunta ta:

  1. Dansul mirilor- încearcă să faci ca acest moment să fie unic și special, atât pentru voi, cât și pentru invitați. În acest sens, puteți învăța o coregrafie spectaculoasă, dar care să vă reprezinte. De asemenea, puteți îndrăzni să fiți altfel! Alegeți o melodie foarte veselă, poate chiar amuzantă, diferită de veșnicele cântece lente întâlnite la majoritatea nunților.
  2. Invită o trupă de dansatori sau o pereche de dansatori care să dea un plus de dinamism și spectaculozitate nunții tale. Acest moment poate fi introdus la jumătatea petrecerii, atunci când simți că atmosfera devine ușor plictisitoare. Dansatorii pot îndemna invitații să vină pe ringul de dans și să se distreze.
  3. Respectă tradițiile- oricât de banale ar părea, tradițiile au rolul lor. Chiar dacă toată lumea le cunoaște, ele sunt binevenite în momentele cheie, atunci când simți că lumea se plictisește sau vrea să se îndrepte spre casele lor.
  4. Cabinele foto- acestea au devenit din ce în ce mai populare la nunțile din România. Astfel, dacă vrei un serviciu distractiv și îți dorești ca momentele unice de la nunta ta să fie păstrate de invitați pentru totdeauna într-o fotografie, optează pentru o cabină foto.
  5. Bar mobil- este recomandat în special dacă ai foarte mult tineret la nunta ta. Acest tip de serviciu va fi un punct de atracție pentru invitați, mai ales că barmanii pot crea jocuri interactive, demonstrații de working-flair și tehnici specifice de bartending în timpul preparării băuturilor.
  6. Alege o formație muzicală sau un DJ în care ai încredere că va impresiona invitații prin atmosfera creată și va aduce bună dispoziție. Oricâte momente speciale sau artistice veți include pe parcursul nunții, acestea vor fi egale cu zero dacă formația muzicală nu este pe placul nuntașilor.