Cum micsoram cheltuielile pentru nunta

Cum micsoram cheltuielile pentru nunta

Marea întrebare a unui asemenea eveniment este: cum să ai o petrecere pe cinste fără a cheltui o avere? Când vorbim de partea financiară a unei nunți ne gândim, din start, la cheltuielile ce vizează vestimentația mirilor, decorul, restaurantul și nu în ultimul rând formația sau DJ ales.

Nu te îngrijora, totul e posibil!

Pentru ați găsi rochie de mireasă visată la un preț rezonabil nu apela doar la ajutorul magazinelor de profil. Știm că de mică îți doreai o ținută irepetabilă, dar realitatea își are propriile reguli, cu toate acestea, întodeauna, pot fi găsite soluții. Una din ele ar fi chiar internetul. Dacă vei face o căutare pe google vei descoperi o mulțime de oferte atrăgătoare atât la preț, cât și la calitate. De asemenea, nu uita să mergi la târgurile dedicate nunților, vei fi plăcut surprinsă de o gamă largă de produse pentru toate gusturile.

Nu neglija nici partea practică a lucrurilor. Alege accesorii care pot fi purtate și la alte ocazii. Poți opta atât pentru cele create hand-made, cât și pentru imitațiile de calitate. Piața acestora este variată, iar prețurile sunt pentru toate buzunarele. Nu merită să investești în bijuterii care pot fi asortate strict doar cu ținuta ta de mireasă. În cazul bijuteriilor hand made este foarte avantajos faptul că poți negocia prețul acestora.

Când vorbim despre ținuta mirelui lucrurile devin ceva mai simple. Costumul de nuntă bărbătesc este o piesă versatilă, care poate fi purtat și la alte evenimente după marea petrecere. Alege o variantă clasică, care nu va ieși din modă în timp. Fie că optexi pentru culoarea navy sau clasicul negru, piesele costumului de mire vor putea fi asortate ulterior și cu alte ținute.

Un detaliu important în reducerea bugetului pentru marele eveniment este și alegerea unei zile potrivite. Astfel, dacă vei decide să-ți faci nunta  în timpul săptămânii, prețurile pentru diverse servicii vor fi considerabil mai joase. Restaurantele, de obicei, vin cu oferte atrăgătoare în acest sens. Fie îți propun procente de reducere pentru sală ori îți oferă gratuit candy barul sau tortul miresei. De asemenea, vei scoate sume mai mici din buzunar pentru fotografi. Aceștia nu sunt prea solicitați în zilele de lucru așa că, vor avea prețuri mult mai mici.

Nu uita să mai reduci din numărul invitaților. Cu excepția membrilor familiei, prietenilor apropiați și oamenilor care cu adevărat contează în viața ta, oricine altcineva e în plus.