Ce poti face cu rochia de mireasa după nunta?

Ce poti face cu rochia de mireasa după nunta?

Cu toate că rochia ta a impresionat pe toată lumea și a adunat sute de complimente este puțin probabil ca aceasta să mai fie purtată vreodată de tine, cel puțin nu în public. Astfel, va trebui să-i găsești o întrebuințare potrivită.

Dacă ești o fire altruistă ai putea să iei în calcul opțiunea unei donații. În prezent, sunt o mulțime de  site-uri specializate și grupuri pe rețele de socializare în care îți poți posta rochia deja purtată. Vei reuși, astfel, să contribui la îndeplinirea visului unei femei care nu-și poate permite achiziționarea unei rochii de mireasă, mai ales, care să fie și de calitate.

În schimb, doamnele cu un spirit ceva mai practic pot opta pentru vânzarea sau chiar închirierea acesteia. Cu siguranță, nu o să reușiți să o vindeți la un preț mai mare decât ați cumpărat-o, dar ați putea să vă recuperați o sumă considerabilă din cheltuieli. Dacă, totuși, nu doriți să renunțați la obiectul vestimentar ce poartă atâtea amintiri, întodeauna, puteți să o dați cu chirie. Astfel, o să aveți posibilitatea să faceți ceva bani, dar și să păstrați rochia pentru momentele când veți fi dornică să o revedeți, nu doar pe poze.

O fire creativă și curajoasă ar opta, în schimb, pentru modificarea rochiei. Poți să-ți transformi rochia de mireasă, cu ajutorul unei maestru iscusit, într-o rochie de seară sau cocktail. De asemenea, dacă vei dori să-i schimbi nuanța poți merge la o vopsitorie. Rochia de mireasă poate deveni, cu ușurință, rochia pentru botez.

Dacă ești ceva mai nonconformistă ai putea să-ți creezi câteva seturi de lenjerie bună din materialul rochiei. Astfel, îți vei aduce aminte de momentele frumoase de la nuntă ori de cîte ori o vei purta.

Nu trebuie neglijată nici opțiunea unei sesiuni foto memorabile în rochie de mireasă după nuntă. Dacă nu sunteți pe deplin satisfăcută de pozele din urma marelui eveniment puteți îmbrăca din nou rochia de mireasă și merge, spre exemplu: la mare. O ședință foto cu valurile mării va impresiona pe toată lumea.

O opțiune oricând valabilă este și păstrarea rochiei pentru generațiile ce urmează. O tradiție frumoasă și mereu în vogă este transmiterea acestui obiect vestimentar de la mamă, la fiică, la nepoțică.

Indiferent de ce vei decide să faci cu rochia ta de mireasă gândește-te bine înainte de a trece la acțiune, pentru a nu regreta mai târziu.