Ce culori merita sa alegi pentru rochia de mireasa în 2017

Ce culori merita sa alegi pentru rochia de mireasa în 2017

Mireasa contemporană are la îndemână o întreagă paletă cromatică pentru a-și alege nuanța rochiei sale. În continuare, gama de culori devine din ce în ce mai largă. Astfel, culorile pastel, cât și nuanțele puternice precum negru și roșu s-au regăsit pe podiumurile marilor case de modă din acest an.

Cu toate că, de-a lungul timpului, au survenit numeroase modificări la aspectul rochiilor de mireasă, culoarea albă a reușit să se mențină mereu printre preferatele designerilor, dar și a tinerelor domnișioare. Simbol al purității și vieții, albul face ca chipul miresei să radieze nu numai de fericire, dar și de splendoare.

Totuși, specialiștii recomandă tinerelor care posedă un ten foarte deschis să renunțe la albul imaculat pentru rochia de mireasă, această nuanță avantajând mai mult femeile cu tenul măsliniu, ceva mai închis. Însă, nu vă panicați. Sunt o mulțime de tonuri asemănătoare albului care îl pot suplini de minune, mai ales, că sunt în vogă și în acest an. Puteți opta pentru culori precum:  culoarea șampaniei, cremul, culoarea cojii de ou, ivory, all of white, diamantul dar și culoarea untului.

La alegerea nuanței pentru rochia de mireasă trebuie să luați în calcul și cum va arăta aceasta în pozele sau imaginile video surprinse pe parcursul nunții. În acest sens, ar trebui să evitați nuanța all of white, o culoare asociată albului virginal, care va ieși puțin mai în ceață în cadre.

În acest an, la mare căutare vor fi și rochiile de mireasă multicolore. Dacă te numeri printre curajoasele care ar alege o asemenea opțiune îți recomandăm să fii foarte atentă la nuanța tenului, dar și a părului, pentru a nu părea prea palidă într-o asemnea rochie.

Anul acesta miresele excentrice au din ce alege! În tendințe se menține și culoarea diamantului care este o alegere perfectă pentru mirese nonconformiste.

În gama cromatică a tendințelor din acest an intră și culoarea Ivory. Nici nu e de mirare. O nuanță a fildeșului, un pic mai închisă decât albul, se potrivește perfect oricărui tip de ten. Chiar și femeile cu arsuri solare, din timpul verii, nu vor fi dezavantajate, din potrivă, dacă vor opta pentru o rochie în această nuanță.

Cel mai important criteriu în alegerea nuanței pentru rochia de mireasă este culoarea tenului. Este indicat să comparați, la lumina ziei, culoarea țesăturii cu pielea dumneavoastră. Nu uitați să verificați și calitatea materialului, dar și strălucirea acestuia, dacă sunt sau nu pe placul dumneavoastră.